П`ятниця, 26.04.2024, 16:50
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ЗОШ І-ІІ ступеня села Милятин

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 20 » День захистника України
22:01
День захистника України
Українська армія! Шлях її утворення та формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави. Мужньо боролися і гинули сини України за довгі роки боротьби за незалежність.
З метою патріотичного виховання, ознайомлення з історією української армії у ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин вчитель музики та педагог-організатор разом з учнями підготували загальношкільний виховний захід і присвятили його Дню захисника України, який тепер ми відзначаємо 14 жовтня. Серед запрошених були присутні воїн АТО Мусь Володимир та Грицюк Леся – вдова загиблого воїна-односельчанина Грицюка Михайла.
Ведучі Кузьмич Софія та Смаль Богдана розповіли присутнім про складний шлях утворення української армії. Військова дружина Київської держави, козацьке військо, Українські січові стрільці, українська повстанська армія, збройні сили України – так в свій час називалося українське військо, яке було призване боронити націю.
Учні співали козацькі пісні, пісні про Україну. Новосад Роман показав своє вміння гри на трубі, виконавши композицію «Їхав козак за Дунай». У своїх віршах учасники свята закликали берегти пам’ять про всіх, хто відстояв державу і в страшній Другій Світовій війні. Але боротьба за незалежність України продовжується і зараз. На Донеччині та Луганщині гинуть наші патріоти-добровольці та воїни української армії. То ж усі вшанували хвилиною мовчання і загиблого воїна АТО Грицюка Михайла, подякували за подвиг і вірність Україні нашим односельчанам, які є учасниками антитерористичної операції.
«Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україно, бо ти на всіх у нас одна…! – декламували діти.
Завершилось свято піснею у виконанні Мельничук Діани та Федощук Соломії «Квітуча Україна», а всі учасники урочистості підтримали їх, адже кожен учень школи бачить Україну тільки квітучою, багатою та нероздільною.

Переглядів: 493 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz