П`ятниця, 26.04.2024, 05:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ЗОШ І-ІІ ступеня села Милятин

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Україна завжди була багата на звичаї і традиції. В давнину вірили, що вечір на Андрія є особливо загадковим та цікавим. Учні ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин разом із вчителями вирішили згадати давні традиції та інсценізували Андріївські вечорниці. Тутбули і ворожіння, і переспіви хлопців та дівчат, і ознайомлення глядачів з історією свята. Завершились вечорниці кусанням калити та пригощанням гостей варениками.
... Читати далі »
Переглядів: 409 | Додав: admin | Дата: 11.01.2015

"Україно-мати, бережи синів, Родове коріння кленів, ясенів. Чуєш, як виводять пісню солов’ї – То ж твої солдати, сяючі твої…" Такими рядками закликали учні ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин під час виховного заходу присвяченого Дню української армії «Ігри патріотів». Прозвучали пісні-вітання для татусів. Музична композиція про нашу Україну. На свято школярі запросили односельчан-героїв. Що воювали за єдність України у зоні АТО. Діти у кожному вірші закликали: «Ми – за мир у єдиній дружній Україні!» Після урочистої частини розпочались змагання між двома командами: «Танкістами» і «Моряками». Дівчатка радісно вболівали за учасників ігор та оцінювали змагання. Завершились «Ігри патріотів» перемогою команди «Моряки», але всі учасники залишились задоволеними.
Переглядів: 461 | Додав: admin | Дата: 11.01.2015

Для кожного з нас учитель – близька і дорога людина, яку ми щиро шануємо. У кожної людини, хоч би ким вона не була, є вчитель. І в того вчителя так само є вчитель. Видатні вчені, митці, політики, перш ніж стати відомими, також були учнями своїх вчителів. Ніхто, ніколи і ніде не ставав сам по собі вченим, мудрецем, художником, чемпіоном. У ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин 2 жовтня 2014 року учні підготували привітання своїм вчителям – людям, які присвятили життя найскладнішій і найпрекраснішій справі – освітянству, вихованню юних особистостей. Молодші школярі декламували вірші, присвячені Дню вчителя, учні старших класів, крім вітань віршами, виконали пісні для своїх педагогів. Милозвучним дзвіночком розливався голос учениці 5 класу Мельничук Діани, а також вокальної групи учнів 6 – 9 класів, що присвятили свої пісні улюбленим освітянам: вчителям школи та педагогічним працівникам дитячого садочка. Наприкінці свята школярі подарували педагогам квіти та побажали, щоб творчий вогонь у їхніх с ... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: admin | Дата: 12.10.2014

Сьогоднішні події на сході нашої Батьківщини – це ще одна сумна сторінка нашої історії. Неспокійний лютий та початок весни засвідчили, що боротьба за повноцінну незалежність держави тільки розпочинається і вартує не лише щирого патріотизму і любові до неньки-України, а й власного життя. Серед воїнів АТО є й наші односельчани, які 24 вересня 2014 року були запрошені до нашої школи. Це – Мусь Володимир, Кондратюк Василь, Мороз Микола,Терещук Володимир, Фонтош Іван. Учні зустріли героїв з квітами, підготували виставку малюнків «Україна – єдина країна». Зі вступним словом до хлопців звернувся сільський голова Ілов В. А.; заступник директо-ра з навчально-виховної роботи Завишнюк С. О. привітала воїнів з поверненням додому із пекла війни; побажав Божого благословення і священник села Милятин отець Василь. Та-кож на зустрічі була присутня дружина загиблого під Волновахою воїна-героя Михайла Грицюка Леся Грицюк. Підготувала тематичну виставку художньої літератури сільський бібліотекар Максимч ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: admin | Дата: 02.10.2014

   

Показники розвитку ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин в 2010 – 2013 роках

... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: admin | Дата: 16.03.2014

  22. 01 2014 р. в школі був проведений бібліотечний урок «Злука. Соборність. Воля.», який провела сільський бібліотекар Максимчук Л. Ф. Вона наголосила, що вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. Соборність – це символ. Символ боротьби за волю, часточка надії і віри у майбутнє.

     Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!

     Говорять сьогодні д ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: admin | Дата: 27.01.2014

  Весело і радісно пройшло в школі свято зустрічі Нового 2014 року. У святково прикрашеному залі вогняно виблискувала красуня-ялинка. зібралися на це веселе свято всі учні школи, вчителі, батьки, односельчани. З привітаннями і найкращими побажаннями добра і щастя в Новому році до присутніх звернулись директор школи Сівер Є. Ф., сільський голова Ілов В. А., настоятель храму святої Параскеви протоієрей отець Василь, який висловив своє благословення на рік прийдешній і щиро всіх привітав з наступаючими релігійними святами та Різдвом Христовим.

... Читати далі »

Переглядів: 319 | Додав: admin | Дата: 01.01.2014

План

Заходів ЗОШ І-ІІ ступеня с. Милятин

на період зимових канікул 2013 – 2014 н. р.

... Читати далі »
Переглядів: 352 | Додав: admin | Дата: 25.12.2013

    Сумне 80-річчя Великого голодомору стукає в чутливі душі та серця. Трагедія вселенського масштабу за своїми наслідками не має собі рівних.

    Вшановуючи пам'ять українців, які були знищені Голодомором, в Милятинській ЗОШ І-ІІ ступеня 22 листопада був проведений працівниками культури захід «Минуле стукає в наші серця».

... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: admin | Дата: 23.12.2013

13 листопада в 9 класі вчителем математики Бойко І. В. був проведений відкритий урок з геометрії на тему: «Побудова правильних многокутників». Вчитель провела його у вигляді усного журналу і розглянула такі сторінки:

1. Теоретичний бліц-конкурс

2. Творча лабораторія

... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: admin | Дата: 13.11.2013

« 1 2 3 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz